Friday, October 8, 2010

CRAVINGSThis Stine Goya sweater is awesome! Wouldn't mind having it hanging in my closet. I love the braided details. It would have been fun trying to make a similar sweater as a DIY-project.

I also went to a fabric store earlier this week, so I'm currently sewing some other new stuff. Stay tuned! I'll show it to you as fast as it's done.


Marthe

6 comments:

 1. Er det nødvendig å ha en stor del penger spart før du studerer @ LCF? Hadde du det?

  Planen min var liksom å ta et tenkeår her hjemme i Norge, tjene inn litt cash osv, men jeg har ikke engang fått jobb, og vurderer å bare stikke så fort det er mulig, u a n s e t t. Hvordan fungerer egentlig det med penger på din side? personlig spørsmål, men håper det går greit. :)

  ReplyDelete
 2. Hei Caro, regner med dette spm er rettet mot meg, kari :)

  Det er en stor fordel, men ikke nødvendig. Jeg hadde en sparekonto før jeg dro jeg har fått utbytte av, men ikke noe mer enn noen tusenlapper altså. Lånekassen støtter med 202 000 i året, de deler det opp til hvert termin. Rådet mitt er: skaff deg leilighet med andre i stedet for Halls - som er ufortjent dyrt! Et bittelite rom til 6000 er ikke attraktivt. Forstår godt du vil komme deg bort så fort som mulig, følte det på lik måte. Men lånekassen er supert! :)

  Kari

  ReplyDelete
 3. knit knitwear everywhere, i love this... especially the pants

  ReplyDelete
 4. den genseren er PERFEKT!

  kari: kunne du vist flere bilder fra leiligheten i london? og hvordan er leilighetstandarden i london mtp pris, beliggenhet, størrelse osv?

  ReplyDelete
 5. anonym: Det kan jeg gjøre. Standarden avhenger av pris og beliggnhet. Vi leier sentralt, Queensway, men det er billig pga det er ikke alt for god standard. men for meg var beliggenhet viktigere :-)

  ReplyDelete
 6. Det var godt å høre, takk for svar! Beklager hvis jeg skrev litt utydelig, hadde tatt et par glass vin, hehe. Er du forresten fornøyd med studiet? Hørt mye negativt og skolen, dessverre. Men også mye bra!

  ReplyDelete