Tuesday, November 9, 2010

I WISHI wish I had a leopard printed coat/jacket/blazer-ish thing.


Marthe

Picture from the latest issue of Vogue

4 comments:

 1. Elsker alt me leopard!! I love, i love, i love.
  Spennendes at du går skole i England. Kan du skrive litt om det? hvordan det er? vanskelig å komme inn, osv?

  ReplyDelete
 2. "Anynonym" igjen her, tusen takk for et veldig behjelpelig svar! Det settes pris på.

  Kan jeg bare spørre om en liten ting til? Hvordan var det du fant disse du deler leilighet med? Virker i grunn ganske greit å dele med noen du kan snakke morsmålet ditt med. Og en bitteliten sak til, søkte du igjennom gostudy, eller annen organisasjon?

  Og takk for denne bloggen, er så fint å følge med på hvordan livet i London er!

  Caroline

  ReplyDelete
 3. nadie: er ikke marthe som studerer men kari :) Tror jeg skal lage ett innlegg om det, ettersom det er så mange som spør. men for å svare deg kort: Det er fantastisk. Det er vanskelig å komme inn for folk i UK, men ikke særlig for internasjonale. Det går mer på erfaring og ikke karakterer. Still gjerne litt mer konkrete spm, så blir det enklere å lage ett innlegg! :)

  Anonym: Når du har kommet så langt som at skolen ønsker telefonintervju med deg, får du en liste på mail over hvem andre som har søkt (intervjutid til hver enkelt), og her kan du se hvem som har norsk navn. Smart, eh? hehe. deretter søker du dem opp på facebook og dere blir friends for life. hopefully.

  jeg søkte ikke gjennom noen hjelpeorganisasjon, men gjennom ucas. alene. Jeg er faktisk stolt over at jeg fikk det til selv, for vanskeligere g mer komplisert system skal du lete lenge etter. men på den tiden visste jeg ikke at gostudy hadde CSM og LCF. hadde jeg visst det hadde jeg nok bedt om hjelp!

  Godt å høre du liker bloggen vår!

  kari xxx

  ReplyDelete
 4. Ja men, det var jo veldig greit!

  Det har du all grunn til å være stolt av ja, glad gostudy (når jeg får svar da, kremt) kommer til å hjelpe meg, for å si det sånn!

  (Og støtter forslaget om å lage et innlegg om dette, forresten)

  - Caroline

  ReplyDelete